Back to homepage

Etiketë "Vatrat e nxehta"

Pastrimi i vatrave të nxehta kushton dhjetëra milionë euro, duhet gjetur model të qëndrueshëm ekonomikisht

Pastrimi i vatrave të nxehta kushton dhjetëra milionë euro, duhet gjetur model të qëndrueshëm ekonomikisht

Dhjetëra milionë euro do të duhet të gjenden për pastrimin dhe restaurimin në gjendje natyrore të vatrave të nxehta ekologjike në vend. Arseni në Llojan dhe Tabanoc, kromi gjashtëvalent në Jegunovc, zgjyra në shkritoren e Velesit, lindani në OHIS, deponia

Read Full Article