Back to homepage

Etiketë "Velo Markovski"

Ftesa e ministrit Sali, Panovski dhe Markovski refuzojnë të bëhen pjesë e KSN-së

Ftesa e ministrit Sali, Panovski dhe Markovski refuzojnë të bëhen pjesë e KSN-së

Ironike i duket ftesa publik e ministrit të Shëndetësisë, Bekim Sali epidemiologut Nikolla Panovski që ky i fundit të bëhet pjesë e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse. Siç ka deklaruar Panovski për Kanal 5, dihet se si veprohet në këto raste:

Read Full Article