Back to homepage

Etiketë "Vendet turistike"

Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike | VIDEO

Bekteshi nga Struga: Do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike | VIDEO Updated

Në Kuvend janë dorëzuar ndryshimet në Ligjin për tregti, të cilat i referohen dispozitave për ditë jopune të së dielës, me të cilat do të mundësohet puna të dielave në vendet turistike, përfshirë Ohrin dhe Strugën, si dhe në tregtinë

Read Full Article