Back to homepage

Etiketë "Venezuela"

25 viktima dhe mbi 50 të zhdukur nga rrëshqitjet e dheut

25 viktima dhe mbi 50 të zhdukur nga rrëshqitjet e dheut

25 persona humbën jetën dhe 52 të tjerë u zhdukën për shkak të përmbytjeve që pushtuan Venezuelën këtë fundjavë nga fenomeni La Niña. Reshjet e dendura të shiut nxorën nga shtrati të paktën 5 lumenj, duke i bërë rrugët të

Read Full Article