Back to homepage

Etiketë "VERIFIKO FAKTE"

Nuk është e vërtetë se çmimet po rriten sepse jemi anëtar të NATO-s

Nuk është e vërtetë se çmimet po rriten sepse jemi anëtar të NATO-s

Në postim pretendohet rrejshëm se çmimet e larta janë rezultat i asaj që vendi ynë ndan mjete financiare për të paguar armët, logjistikën dhe mercenarët/ushtarët që bëjnë luftë kundër Federatës Ruse. Qeveria deri më tani ka marrë tre vendime për

Read Full Article
Nuk ekziston Jasmina nga Tetova, e cila duke ngrënë “oriz turk” humbi 23 kilogramë për dy muaj

Nuk ekziston Jasmina nga Tetova, e cila duke ngrënë “oriz turk” humbi 23 kilogramë për dy muaj

Në fotografitë e shpërndara në postim nuk shihet Jasmina nga Tetova, por është Sheril Bllajt, 33-vjeçarja nga Eseks i Anglisë. Në tekstin e publikuar në “Independent” para plotë 7 viteve, gjegjësisht në vitin 2015, ajo thotë se ka filluar të

Read Full Article
Zelenski nuk i urdhëroi trupat ukrainase të “shkatërrojnë gjithçka që u del përpara”

Zelenski nuk i urdhëroi trupat ukrainase të “shkatërrojnë gjithçka që u del përpara”

Repost: Feb 28, 2022 Disa nga titujt në media ku pretendohet se presidenti ukrainas Zelenski ka thënë “shkatërroni gjithçka që ju del përpara” janë të pasaktë, gjegjësisht është diçka që Zelenski nuk e ka thënë në fjalimin e tij. Pasi

Read Full Article
Video nga Rusia, paraqitet sikur të ishte nga mali Athos dhe sikur tregon Virgjëreshën Mari

Video nga Rusia, paraqitet sikur të ishte nga mali Athos dhe sikur tregon Virgjëreshën Mari

Recensojmë një postim në Facebook, në të cilin thuhet se një video e mahnitshme nga mali Athos, tregon se është shfaqur Virgjëresha Mari. Sipas përshkrimit në tekst, video është xhiruar në malin Athos dhe tregon shfaqjen e Virgjëreshës Mari. Rreth figurës që njerëzit

Read Full Article
Pollog, dështoi projekti rajonal për ndërtimin e strehimores për qentë endacak, Bërvenica refuzoi ta japë lokacionin e premtuar

Pollog, dështoi projekti rajonal për ndërtimin e strehimores për qentë endacak, Bërvenica refuzoi ta japë lokacionin e premtuar

Dështoi projekti disa qindra mijë eurosh për ndërtimin e strehimores rajonale për trajtimin e qenve endacak për komunat e Pollogut, i cili duhej të ndërtohej në territorin e Komunës së Bërvenicës. Arsyeja është se këshilli i kësaj të fundit solli

Read Full Article