Back to homepage

Etiketë "Vërshimet"

Nikollovski: Shumë shpejt do të dëmshpërblehen banorët e Haraçinës të dëmtuar nga vërshimet

Nikollovski: Shumë shpejt do të dëmshpërblehen banorët e Haraçinës të dëmtuar nga vërshimet

Ministri i Bujqësisë, Ljupço Nikollovski deklaroi që shumë shpejt do të dëmshpërblehen banorët e Haraçinës të dëmtuar nga vërshimet e vitit 201, raporton Flaka Sipas tij, i gjithë procesi dhe lavirinti ligjor që e trashëguam është kryer, janë miratuar raportet

Read Full Article
Ka filluar mënjanimi i dëmeve të shkaktuara nga përmbytjet e mbrëmshme

Ka filluar mënjanimi i dëmeve të shkaktuara nga përmbytjet e mbrëmshme

Po punohet në mënjanimin e dëmeve të shkaktuara nga reshjet e mbrëmshme që kapluan komunën e Vinicës, Dollnenit dhe Tetovës. Në Vinicë janë përmbytur mbi 60 objekte, atje tanimë është larguar uji nga objektet e banimit. Për momentin po punohet

Read Full Article
Vërshimet në Tetovë. Kasami i pafuqishëm, kërkon ndihmën e qeverisë!

Vërshimet në Tetovë. Kasami i pafuqishëm, kërkon ndihmën e qeverisë!

Shtabi Komunal  i Krizave ka mbajtur seancë pasdite në Tetovë  për shkak të stuhisë në qytet dhe dëmeve materiale të shkaktuara në pronat e qytetarëve dhe institucioneve në nivel lokal. Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilal Kasami, informoi se do të kërkohet ndihmë nga Qeveria

Read Full Article
Bilall Kasami me linjë telefonike dhe viber grup dëshiron të tejkalon situatën me vërshimet!

Bilall Kasami me linjë telefonike dhe viber grup dëshiron të tejkalon situatën me vërshimet!

Pasditen e sotme është mbajtur mbledhja e Shtabit të Krizës në Komunën e Tetovës lidhur me gjendjen e krijuar pas reshjeve të shiut ku dëme të konsiderueshme u shkaktuan edhe në Komunën e Tetovës. Në diskutim, kryetari i Komunës së

Read Full Article