Back to homepage

Etiketë "Vërtetmatësi"

Nuk ka informacion se 79 mercenarë të RMV-së luftojnë në Ukrainë

Nuk ka informacion se 79 mercenarë të RMV-së luftojnë në Ukrainë

Deklarata Ministrisë së Mbrojtjes ruse se njëzet mercenarë nga Maqedonia e Veriut janë vrarë nga fillimi i agresionit rus në Ukrainë, ndërkaq gjithsej 79 mercenarë të RMV-së ndodhen në Ukrainë për të luftuar nuk është e vërtetë. Zoran Apostoloski nga Komiteti Nacional

Read Full Article
Paradoksale: RMV ka mungesë gjyqtarësh, pavarësisht se numri i tyre është mbi standardet evropiane

Paradoksale: RMV ka mungesë gjyqtarësh, pavarësisht se numri i tyre është mbi standardet evropiane

Maqedonia e Veriut ka më shumë gjyqtarë se sa kërkojnë vetë standardet evropiane, por përsëri ka mungesë të tyre. Kjo në shikim të parë duket paradoksale, por në fakt arsyeja e mungesës së tyre, është për shkak të lëndëve të tepërta,

Read Full Article
Është gënjeshtër që Nensi Pelosi u arrestua

Është gënjeshtër që Nensi Pelosi u arrestua

Fotografia është bërë më 13 janar 2021, në momentin kur Pelosi po kthehej nga debati për shkarkimin e ish-presidentit amerikan Donald Trump në Uashington. Nga zyra e Pelosit dhe Shërbimi Marshall i SHBA-së, në një deklaratë për shërbimin e kontrollit

Read Full Article
Radmila Shekerinska: Rusia ka ashpërsuar marrëdhëniet me Perëndimin për arsye të brendshme

Radmila Shekerinska: Rusia ka ashpërsuar marrëdhëniet me Perëndimin për arsye të brendshme

Radmilla Shekerinska është një nga ato politikane në vend që ka mbajtur pozita të larta në shtet dhe në partinë e saj amë – LSDM. Kërkuam opinion për disa situata aktuale që lidhen me agresionin ushtarak të Rusisë kundër Ukrainës,

Read Full Article
Si deri te shërbime më efikase të administratës?

Si deri te shërbime më efikase të administratës?

Një nga elementët e një administrate të mirë, të reformuar të pranuar nga OECD dhe BE është edhe çështja e ofrimit të shërbimeve ndaj qytetarëve dhe personave juridikë, biznesit, gjegjësisht ndërtimi i një administrate që synon nevojat e qytetarëve, e cila do

Read Full Article