Back to homepage

Etiketë "Vesel Memedi"

Ambasadori Memeti viziton shqiptarët e L’Aquila-s, pritet nga shoqata Rilindja

Ambasadori Memeti viziton shqiptarët e L’Aquila-s, pritet nga shoqata Rilindja

Ambasadori i Maqedonisë së Veriut në Itali, Vesel Memeti ka vizituar rajonin L’Aquilaku është pritur nga shoqata shqiptare Rilindja dhe kryetari Abdula Salihi shkruan TOP24. Gjatë kësaj vizite ambasadorit Memeti u mirëprit edhe nga ana e nënkryetarit të Këshillit të

Read Full Article
Gostivari, qyteti i Ambasadorëve!

Gostivari, qyteti i Ambasadorëve!

Aktualisht, nga qyteti i Gostivarit funksionin ambasador e ushtrojnë tre personalitete. Në Danimarkë, Itali dhe Kroaci, Maqedonia e Veriut përfaqësohet nga kuadro prej Gostivari, njofton Gostivari Sot Faton Bejta u caktua për Ambasador fuqiplotë dhe i jashtëzakonshëm në Mbretërinë e

Read Full Article