Viber prezanton funksionin e ri me Al

Viber ka prezantuar një tjetër mjet të fuqizuar nga Al që do t’ua bëjë përdoruesve më të lehtë menaxhimin e mesazheve të palexuara në grup. Funksioni i ri e bën të mundur përmbledhjen e mesazheve të palexuara si dhe nxjerrjen

Read Full Article