Back to homepage

Etiketë "VIDEO"

Abetarja e unifikuar Kosovë – Shqipëri do të përdoret edhe në Maqedoni | VIDEO

Abetarja e unifikuar Kosovë – Shqipëri do të përdoret edhe në Maqedoni | VIDEO

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri sot tha se është i bindur se abetarja e unifikuar shqipe në Kosovë dhe Shqipëri, do të inkorporohet edhe në Maqedoninë e Veriut. Shaqiri tha se pas fillimit të vitit shkollor në shtete

Read Full Article
Ligj të ri për tekstet shkollore | VIDEO

Ligj të ri për tekstet shkollore | VIDEO

Ministri i Arsimit, Jeton Shqiri, mbajti sot onferencë për media, me çka, mes të tjerash njoftoi Ligj të ri për tekstet shkollore. Flaka

Read Full Article
Viti i Ri shkollor,  720 asistentë për nxënësit me pengesa | VIDEO

Viti i Ri shkollor,  720 asistentë për nxënësit me pengesa | VIDEO

https://youtu.be/R6wAcyjEoWk Read Full Article
Viti i ri shkollor, Shaqiri numëron investimet nëpër shkolla | VIDEO

Viti i ri shkollor, Shaqiri numëron investimet nëpër shkolla | VIDEO

https://youtu.be/PcHMbkRNiZo Read Full Article
Nxënësit nga dita e parë me libra shkollore | VIDEO

Nxënësit nga dita e parë me libra shkollore | VIDEO

https://youtu.be/TOg7fMksOQ4 Read Full Article