Back to homepage

Etiketë "Viktor Gaber"

Gaber: Vizita e Petkovit mund të çojë në zgjidhje të së kaluarës

Gaber: Vizita e Petkovit mund të çojë në zgjidhje të së kaluarës

Viktor Gaber, diplomati maqedonas i cili udhëheq procesin aktual të zbatimit të Marrëveshjes së Prespës për “Utrinski Brifing” tha se procesi ynë në negociatat me Bullgarinë do të zgjasë sepse kemi obsesione në të kaluarën dhe tani. Sipas tij, vizita

Read Full Article