Back to homepage

Etiketë "Villma Ruskovska"

Shoqata e prokurorëve publikë: Letra e Ruskovskës dëmton reputacionin dhe Kodin Etik të Prokurorëve Publikë

Shoqata e prokurorëve publikë: Letra e Ruskovskës dëmton reputacionin dhe Kodin Etik të Prokurorëve Publikë

Shoqata e prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut reagon ashpër ndaj letrës së hapur të prokurores publike Villma Ruskovska dërguar mbrëmë përmes mediave  deri te ambasadat e huaja dhe organizatat ndërkombëtare. Si shoqatë profesionale, thuhet në reagimin e

Read Full Article
Kush po i kërrcënon Prokurorët?!

Kush po i kërrcënon Prokurorët?!

Prokurori Publik i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Lubomir Jovevski njofton opinionin se gjatë ditës së djeshme, përmes një dërgese të rekomanduar të dërguar nga Posta e Manastirit më 17.1.2022 në ora 10:26, ka marrë kërcënim për jetë. Ngarkesa e

Read Full Article