Back to homepage

Etiketë "Vilma Ruskovska"

U konfirmua suspendimi i saj, reagon Ruskovska: Asnjëherë nuk kam ndikuar te prokurorët

U konfirmua suspendimi i saj, reagon Ruskovska: Asnjëherë nuk kam ndikuar te prokurorët

“Asnjëherë nuk kam ndikuar te prokurorët”. Ky është reagimi i prokurores së suspenduar Vilma Ruskovska të cilës sot iu refuzua ankesa që të kthehet në punë. Ajo në një deklaratë për A1on tha se vendimin e këshillit sot nuk do

Read Full Article
Dy institucionet kryesore kundër krimit dhe korrupsionit mbesin pa drejtues

Dy institucionet kryesore kundër krimit dhe korrupsionit mbesin pa drejtues

Dy institucionet më të rëndësishme për luftimin e krimit financiar dhe korrupsionit në Maqedoninë e Veriut, Prokuroria për luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit dhe Policia Financiare kanë mbetur pa drejtues, pas një konflikti prej më shumë se një

Read Full Article
Dy ngjarje në një ditë: Muharemi jep dorëheqje, Ruskovska pezullohet nga puna

Dy ngjarje në një ditë: Muharemi jep dorëheqje, Ruskovska pezullohet nga puna Updated

Drejtori i policisë financiare, Arafat Muharemi ka dhënë dorëheqje nga funksioni i tij. Në arsyetimin e dorëheqjes Muharemi thekson se këtë vendim e ka ndërmarë me qëllim që të mos ndikoj në hetimin që po zhvillohet ndaj tij. Por, të

Read Full Article
Policia financiare sot zyrtarisht ka dorëzuar kallëzime penale kundër prokurores Ruskovska

Policia financiare sot zyrtarisht ka dorëzuar kallëzime penale kundër prokurores Ruskovska

Në adresën e Prokurorisë Themelore Publike ka arritur kallëzimi penal që e paralajmëroi drejtori i Policisë financiare, Arafat Muaremi, shkruan Alsat. Veprimi i këtillë vjen pasi në këtë institucion muajin e kaluar bastisje kryen prokurorë për ndjekjen e krimit të

Read Full Article
Konflikti mes Ruskovskës dhe Muaremi pritet së shpejti të marrë formën e shkresës zyrtare

Konflikti mes Ruskovskës dhe Muaremi pritet së shpejti të marrë formën e shkresës zyrtare

Drejtori i Policisë Financiare, Arafat Muaremi, gjatë ditës së nesërme pritet të dorëzojë në Prokurorinë Themelore Publike kallëzimet e paralajmëruara penale ndaj prokurorëve që kanë kryer bastisjen në zyrën e tij, shkruan Alsat. Kallëzimet kundër Vilma Ruskovskës, Ivana Trajçevës dhe

Read Full Article