Back to homepage

Etiketë "Vilma Rusovska"

Lile Stefanova, zë vendin e Ruskovskën në krye të Prokurorisë

Lile Stefanova, zë vendin e Ruskovskën në krye të Prokurorisë Updated

Lile Stefanova do ta zëvendësojë Ruskovskën derisa zgjatë suspendimi. Për atë se kush do t’i vazhdojë dy parahetimet e saja për Policinë Financiare dhe hetimet për qendrat teknike në MPB, Ruskovska thotë se do të vendosë më tej, transmeton Zhurnal.

Read Full Article
Ruskoska bastis zyrën e Muaremit, nuk dihet nëse ka lidhje me rastin e muajt Prill!

Ruskoska bastis zyrën e Muaremit, nuk dihet nëse ka lidhje me rastin e muajt Prill! Updated

Prokuroria për Krim të Organizuar dhe Korrupsion ka bastisur zyrat e Policisë Financiare. Prokurorja Villma Ruskoska tha se janë në procedurë para hetimore që sipas denoncimeve të qytetarëve ka dyshime për keqpërdorime nga Drejtoria e udhëhequr nga Arafat Muaremi. Organi

Read Full Article