Back to homepage

Etiketë "Visar Ademi"

Ademi: BDI i’a mori kalanë nga brenda opozitës dhe i dha leksion të vërtete për poltik-bërjen te ne.

Ademi: BDI i’a mori kalanë nga brenda opozitës dhe i dha leksion të vërtete për poltik-bërjen te ne.

Modeli zgjedhor ”Një anëtar-një votë”, që aplikoi BDI, duket që ka ndjallë debat pozitiv në opinion. Analisti Visar Ademi ka vlerësuar lartë këtë hap të partisë së Ali Ahmetit, njofton Flaka Sipas Ademit, BDI sot me zgjedhjet mbrenda partiake përfundimisht

Read Full Article
Opinionisti Visar Ademi: Opozitë koti!

Opinionisti Visar Ademi: Opozitë koti!

Opinionisti dhe ekonomisti Visar Ademi ka komentuar festën e BDI duke hedhur akuza ndaj partive opozitare. “Opozitë koti! Në vend që ti bëj “desant” dmth me i’a vjedh skenën BDIse në koncert p.sh. me 100 të rinj që do shpalosnin

Read Full Article