Back to homepage

Etiketë "Visar Gania"

BDI, ‘Grupi i Zjarrit’ me Plan B. Nga interpelanca e ministrave e deri tek partia e re politike!

BDI, ‘Grupi i Zjarrit’ me Plan B. Nga interpelanca e ministrave e deri tek partia e re politike!

Nuk jemi kundër Ahmetit, qëllimi është ta shpëtojmë BDI dhe Ahmetin që lideri të mos e përjetoj fatin e Arben Xhaferit dhe Meduh Thaçit, respektivisht me partinë udhëheq Artan Grubi, ndërsa Ahmeti është vetëm kryetar formal, thonë të pakënaqurit në

Read Full Article