Back to homepage

Etiketë "Viti 2021"

Viti 2021, viti i ngjarjeve tragjike në Maqedoninë e Veriut

Viti 2021, viti i ngjarjeve tragjike në Maqedoninë e Veriut Updated

Viti 2021 ishte viti i ngjarjeve tragjike në Maqedoninë e Veriut. Fillimisht, me 8 shtator në spitalin modular ku trajtoheshin të sëmurët me Corona në Tetovë, shpërtheu një zjarr i fuqishëm dhe për pasojë 14 veta humbën jetën. Pa kaluar

Read Full Article
Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës, njollë e vitit 2021!

Ngjarja tragjike në Spitalin modular të Tetovës, njollë e vitit 2021!

Viti 2021 për qytetarët e Maqedonisë së Veriut do të mbahet mend për më shumë ngjarje të rënda dhe tragjike se sa për ndodhi pozitive. Krahas aksidentit tragjik që ndodhi në autostradën e Strumës në Bullgari ku ngelën të vdekur

Read Full Article
Dorëhqeja e Zaevit, një nga ngjarjet kryesore të vitit 2021

Dorëhqeja e Zaevit, një nga ngjarjet kryesore të vitit 2021 Updated

Pa dyshim që një nga ngjarjet kryesore që karakterizuan vitin 2021 në Maqedoninë e Veriut, ishte dorëheqja e paralajmëruar e kryeministrit, Zoran Zaev, shkruan Flaka Kështu, me 31 tetor, Zoran Zaev dha dorëheqje nga posti i kryeministrit të Maqedonisë së

Read Full Article
Viti 2021 kaloi nën hijen e aksidentit tragjik që shkaktoi vdekjen e 45 personave!

Viti 2021 kaloi nën hijen e aksidentit tragjik që shkaktoi vdekjen e 45 personave! Updated

Data 23 nëntor i vitit që po lejmë pas, do të mbahet mend si dita më tragjike për banorët e Maqedonisë së Veriut. Është kjo ngjarja që po karakterizon vitin 2022, shkruan Flaka Atë ditë, një autobus i kompanisë “Besa

Read Full Article