Back to homepage

Etiketë "Viti i Ri shkollor"

Viti i Ri shkollor: Përplasje LSDM – VMRO-DPMNE

Viti i Ri shkollor: Përplasje LSDM – VMRO-DPMNE

1 Shtatori nisi pa libra, pa dëftesa për vitin e kaluar, pa libra amë dhe me shumë lëshime tjera. Sipas VMRO-DPMNE-së qeveria e papërgatitur e ka nis vitin e ri shkollor përcjell KlanM. “Tashmë pesë vite nisim me probleme të

Read Full Article