Back to homepage

Etiketë "Viti i Ri studentor"

Fillon Viti i Ri studentor në Maqedoninë e Veriut

Fillon Viti i Ri studentor në Maqedoninë e Veriut

Në fakultetet e Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup, sot do të organizohen orët e para akademike për të shënuar simbolikisht fillimin e vitit akademik 2022/2023 dhe për të mirëpritur gjeneratën e re të studentëve. Pas një pauze prej

Read Full Article