Back to homepage

Etiketë "Vjosa Osmani Sadriu"

Grubi-Osmani: Bashkë duhet të përshpejtojmë hapin drejt Europës

Grubi-Osmani: Bashkë duhet të përshpejtojmë hapin drejt Europës

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë, Artan Grubi, s’bashku me kryeministrin Kovaçevski kanë pritur me nderimet më të larta në takim, presidenten e Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Sadriu Osmani. Grubi ka potencuar se në çastet vendimtare për të ardhmen

Read Full Article
Pendarovski-Osmani: “E ardhmja na takon në familjen e shteteve euro-atlantike”

Pendarovski-Osmani: “E ardhmja na takon në familjen e shteteve euro-atlantike” Updated

Presidenti i republikës së Maqedonisë së Veriut sot ishte nikoqir i presidentes së Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani-Sadriu. Gjatë takimit janë këmbyer mendime për thellimin e bashkëpunimit në të gjitha fushat si dhe temat rajonale, përfshi edhe dialogun Kosovë-Serbi dhe

Read Full Article