Back to homepage

Tag "VLT"

Тамир Мутев освои Супер Милионер Џекпот  вреден 10.923.705,00 денари

Тамир Мутев освои Супер Милионер Џекпот вреден 10.923.705,00 денари

07.07.2022 е среќен ден за Тамир Мутев од Струмица. Најновата возбуда од сигналот кој означува добивка ја почувствува токму тој. Тамир на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија освои неверојатни 10.923.705,00 денари. Убаво расположен, во друштво на неговиот пријател, Тамир

Read Full Article
ЗА НЕПОЛНИ ДВЕ НЕДЕЛИ, УШТЕ ЕДЕН СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ

ЗА НЕПОЛНИ ДВЕ НЕДЕЛИ, УШТЕ ЕДЕН СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ

Возбудливи денови за Видеолотарија Касинос Австрија и, пред сè, за нејзините играчи. Додека расте еуфоријата за ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ и главните награди, двата автомобили Мерцедес, се појави нова радост, на друг „фронт“. Освоен е уште еден СУПЕР

Read Full Article
ТРИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОБИВКИ ЗА СТАРТ НА 2022

ТРИ МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ ДОБИВКИ ЗА СТАРТ НА 2022

Новата година почна со три МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки во првите десет дена, со вкупна сума од 4,6 милиони денари. Среќните добитници доаѓаат од Тетово, Гостивар и од Струга. Ако првиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во 2022 е предвесник за цела

Read Full Article