Back to homepage

Etiketë "Vodno"

U lëshua në përdorim teleferiku në majën e Vodnos

U lëshua në përdorim teleferiku në majën e Vodnos

Që sot sërish u vu në funksion teleferiku në majën e Vodnos. – Në periudhën që kaloi janë kryer të gjitha procedurat e nevojshme për vënien në funksion të teleferikut nga aspekti teknik dhe i sigurisë. Në periudhën që kaloi

Read Full Article