Back to homepage

Etiketë "Volodimir Zelensky"

The Times: Mbi 400 mercenarë rusë në Kiev u urdhëruan të vrasin presidentin e Ukrainës

The Times: Mbi 400 mercenarë rusë në Kiev u urdhëruan të vrasin presidentin e Ukrainës

“The Times” raporton se më shumë se 400 mercenarë rusë po veprojnë në Kiev me urdhra nga Kremlini për të vrarë presidentin Volodimir Zelensky dhe qeverinë e tij. Grupi Wagner, i drejtuar nga një prej aleatëve më të afërt të

Read Full Article