Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Von der Leyen"

Shkruajti në Twitter në gjuhën maqedone,  zemëroi grekët dhe bullgarët

Shkruajti në Twitter në gjuhën maqedone, zemëroi grekët dhe bullgarët

Pasi kryetarja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen dhe kryeministri maqedonas Dimitar Kovaçevski e nënshkruan Marrëveshjen e Frontex-it, Kovaçevski me krenari në Facebook theksoi se ajo është nënshkruar në gjuhën maqedonase, pa shtesa, yje dhe fusnota. Vetë Von der

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare