Back to homepage

Etiketë "Vrasje"

Prokuroria prononcohet rreth vrasjes në Çair

Prokuroria prononcohet rreth vrasjes në Çair

Prokuroria publike tha se mbrëmë prokurori publik kujdestar ka dalë në vendin e ngjarjes në Çair, ku një person ka vdekur dhe dy janë lënduar pasi janë qëlluar me armë automatike. “Prokurori publik ka lëshuar urdhër për grumbullimin dhe analizimin

Read Full Article