Back to homepage

Etiketë "Vreshtarët"

Veç subvencioneve, Qeveria me mjete shtesë në  mbështetje për vreshtarët | VIDEO

Veç subvencioneve, Qeveria me mjete shtesë në mbështetje për vreshtarët | VIDEO

Dy denarë shtesë mbështetje do të marrin vreshtarët për rrushin e dorëzuar në kapacitetet e regjistruara, kumtoi ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski. Kjo është dakorduar, siç tha, në takimin e sotëm me vreshtarët dhe përfaqësuesit

Read Full Article