Back to homepage

Tag "vstnmr2022ttsv"

Tabelat në aksin Miladinovci-Shtip të skalitura me simbole ruse

Tabelat në aksin Miladinovci-Shtip të skalitura me simbole ruse

Dhjetra shenja dhe pajisje të komunikacionit në autostradën Miladinovci-Shtip janë të skalitura me simbole propagandistike pro-ruse. Simboli “Z” që lavdëron pushtimin ushtarak rus të Ukrainës dhe i gjetur i zbukuruar në automjetet ushtarake të përdorura nga Rusia për të pushtuar

Read Full Article
“Kuzhinieri i Putinit” Eevgenij Prigozhin pranoi ndërhyrjen në zgjedhjet amerikane

“Kuzhinieri i Putinit” Eevgenij Prigozhin pranoi ndërhyrjen në zgjedhjet amerikane

Biznesmeni rus Evgenij Prigozhin pranoi dje se ka ndërhyrë në zgjedhjet amerikane dhe tha se do ta bëjë këtë edhe në të ardhmen. Kjo ndodh për her të pari pasi Perëndimi e ka fajësuar Moskën prej kohësh, edhe atë vjen nga një

Read Full Article
Kundërspin: Miloshoski e di se NATO nuk i beson Dimovskit, ndërsa në Moskë do të ishte i mirëpritur!?

Kundërspin: Miloshoski e di se NATO nuk i beson Dimovskit, ndërsa në Moskë do të ishte i mirëpritur!?

Viktor Dimovski, i cili sigurisht mban njëfarë përgjegjësie për skandalin me Onishchenkon, mund edhe të mos shkojë si ambasador në Paris. Por, natyrisht, nuk do të jetë për shkak të asaj që shtrembëron Milloshoski, që NATO nuk i besoi, ndërsa

Read Full Article
Nuk është e vërtetë që polakët po vdesin për Ukrainën, dhe që Ukraina e bombardoi qëllimisht Poloninë

Nuk është e vërtetë që polakët po vdesin për Ukrainën, dhe që Ukraina e bombardoi qëllimisht Poloninë

Në maj të këtij viti u publikuan informacine se Polonia po përgatitej t’i bashkohej konfliktit ushtarak në Ukrainë, por kontrollet e fakteve nga Euronews dhe kontrollues të tjerë të pavarur të fakteve kanë treguar se pretendime të tilla janë të

Read Full Article
Kovaçevski: Goditja më e madhe në tregun e energjisë elektrike erdhi pas luftës në Ukrainë

Kovaçevski: Goditja më e madhe në tregun e energjisë elektrike erdhi pas luftës në Ukrainë

Goditja më e madhe për stabilitetin e tregut të energjisë elektrike erdhi pas luftës që filloi Rusia në Ukrainë, tha kryeministri Dimitar Kovaçevski në panelin “Transformimi i drejtë social energjetik i Evropës” në kuadër të Forumit të dytë Socio-ekologjik (SEF).

Read Full Article