Back to homepage

Etiketë "Vullkan"

“Çahet” korja e Tokës, shpërthen vullkani më i lartë, reja katër mijë metra

“Çahet” korja e Tokës, shpërthen vullkani më i lartë, reja katër mijë metra

Vullkani më i lartë malor i arkipelagut Galapagos, ka shpërthyer duke lëshuar lumenj llave dhe një re gjigande hiri mbi Oqeanin Paqësor, konfirmoi Instituti Gjeofizik i Ekuadorit. Reja e gazit dhe e hirit nga vullkani Vuk është ngritur në gati

Read Full Article