Back to homepage

Etiketë "Wesley Clark"

Zëvendëskryeministri Grubi pret në takim ish komandantin suprem të NATO, Wesley Clark

Zëvendëskryeministri Grubi pret në takim ish komandantin suprem të NATO, Wesley Clark

Zëvendëskryeministri i parë i vendit, Artan Grubi ka pritur në takim ish gjeneralin e Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe ish komandantin suprem të NATO-s, z. Wesley Clark. Grubi ka njoftuar se me ish gjeneralin Clark kanë bashkëbiseduar

Read Full Article