Back to homepage

Etiketë "WhatsApp"

Sot pa WhatsApp

Sot pa WhatsApp

WhatsApp del jashtë funksionit! Përdoruesit nuk mund të dërgojnë as të marrin mesazhe. WhatsApp duket se po përballet me një defekt pasi përdoruesit nga e gjithë bota po raportojnë probleme me dërgimin dhe marrjen e teksteve në aplikacion. Downdetector, një

Read Full Article
WhatsApp me veçori të re

WhatsApp me veçori të re

WhatsApp vazhdon të punojë në zhvillimin e aplikacionít të saj dhe risia e ardhshme do t’i lehtësojë përdoruesit nga diísa shqetësime. WhatsApp më herët njoftoi se numri i anëtarëve të bisedës në grup do të rrítet në 512, janë njoftuar

Read Full Article
Edhe “Meta” i vendosi sanksione Rusisë

Edhe “Meta” i vendosi sanksione Rusisë

Meta Platforms, kompania mëmë e Facebook, Instagram dhe WhatsApp ka njoftuar se do të ndalojë mediat shtetërore ruse të shfaqin reklama ose të fitojnë para në platformat e saj kudo në botë, tha të premten kompania mëmë e kompanisë së

Read Full Article
WhatsApp do t’ju njoftojë nëse njerëzit po flasin për ty, me emër dhe foto!

WhatsApp do t’ju njoftojë nëse njerëzit po flasin për ty, me emër dhe foto!

WhatsApp do t’ju njoftojë nëse njerëzit po flasin për ty- Gjiganti i teknologjisë Meta po punon në një mënyrë më të mirë për t’ju njoftuar sa herë që përmendeni në bisedat ku bëni pjesë. Ndryshimi do të thotë që ju

Read Full Article