Back to homepage

Etiketë "Women Peace Security"

Grubi flet në Forumin “Women Peace Security” në Prishtinë | VIDEO

Grubi flet në Forumin “Women Peace Security” në Prishtinë | VIDEO Updated

VIDEO – Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në Forumin Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë WPS, i cili po mbahet në Prishtinë tha se duhet t’u përkulemi grave që kanë qenë viktima të dhunë, të cilat kanë marrë guximin për

Read Full Article