Back to homepage

Etiketë "Wudy"

Ndalohet konsumimi dhe shitja e salsiçeve Wuddy edhe në Maqedoni!

Ndalohet konsumimi dhe shitja e salsiçeve Wuddy edhe në Maqedoni! Updated

Pas alarmimit të rastit në Flaka, nga Agjencia për Ushqim dhe Veterineri në Maqedoninë e Veriut ka urdhëruar tërheqjen e produkteve të mishit të përpunuar nga kompania Wudy. “Bazuar në njoftimin e marrë për një produkt të pasigurt të vendosur

Read Full Article