Back to homepage

Etiketë "Xhej Xhensen"

Xhensen: Rusia nuk është e vetme që dëshiron më shumë fuqi në Ballkan

Xhensen: Rusia nuk është e vetme që dëshiron më shumë fuqi në Ballkan

Rusia dhe Kina janë ndër aktorët kryesorë por egzistojnë edhe Qeveri të tjera rajonale të cilat po përpiqen të vendosin më shumë ndikim në Ballkan, thotë Xhej Xhonson, drejtor i komunikimit në Komandën e bashkuar operative të NATO-së. Në një

Read Full Article