Back to homepage

Etiketë "Xhelal Neziri"

Çka nëse nuk kalojnë ndryshmet kushtetuese?

Çka nëse nuk kalojnë ndryshmet kushtetuese?

Prandaj, ky është sërish një moment historik për vendin. Një udhëkryq i rëndësishëm dhe i rrezikshëm, nëse vendi zgjedh kahun e gabuar. Shkruan: Xhelal Neziri Grupi Punues për Amendamentet Kushtetuese ka përfunduar punën. Ai sugjeron që bullgarët etnikë (si dhe

Read Full Article
Çfarë ndodhi në Tetovë?

Çfarë ndodhi në Tetovë?

Shkruan: Xhelal Neziri Nga 84.072 qytetarë me të drejtë vote në Komunën e Tetovës, dje votuan vetëm 29.690. Një jehonë tepër e ulët zgjedhore që nuk legjitimon sa duhet përbërjen e re të Këshillit komunal. Në krahasim me zgjedhjet lokale

Read Full Article
Pse BDI-ja i mposht të gjithë rivalët politik për 20 vite me rradhë, flet analisti Xhelal Neziri

Pse BDI-ja i mposht të gjithë rivalët politik për 20 vite me rradhë, flet analisti Xhelal Neziri

“Sot, BDI është aq e reformuar sa duket më e re në krahasim me partitë e reja shqiptare etnike,” tha ai për të përjavshmen Fokus. Cilat janë arsyet e suksesit të vazhdueshëm politik të BDI-së në 20 vitet e fundit,

Read Full Article