Back to homepage

Etiketë "Xhemail Çupi"

Qeveria e re, nga 20 ministra 10 janë shqiptarë

Qeveria e re, nga 20 ministra 10 janë shqiptarë

Në kabinetin e ri qeveritar, sipas propozimit, për kryeministër pritet të zgjidhet Dimitar Kovaçevski, ndërkaq për ministra janë propozuar 20 kuadro, dhjetë nga të cilët janë shqiptarë. Gjashë i takojnë BDI, tre Aleternativës dhe një vjen nga radhët e LSDM,

Read Full Article