Back to homepage

Etiketë "Ylli Morina"

Ylli Morina – gjeniu 13 vjeç i matematikës nga Shkupi që mëson studentë

Ylli Morina – gjeniu 13 vjeç i matematikës nga Shkupi që mëson studentë

Ylli Morina nuk është djalosh, i cili kohën e kalon jashtë duke luajtur futboll me moshatarët e tij. Ai është 13 vjeç, jeton në lagjen e Shkupit, Shuto Orizarë, dhe pothuajse çdo moment e kalon duke zgjidhur  detyra të matematikës

Read Full Article