Back to homepage

Etiketë "YouTube"

YouTube së shpejti do të fillojë transmetimin falas të kanaleve televizive

YouTube së shpejti do të fillojë transmetimin falas të kanaleve televizive

Thuhet se YouTube po teston një shërbim të ri, të mbështetur nga reklama – transmetimi i kanaleve televizive. Aktualisht kompania është në bisedime me kompani të ndryshme për të sjellë shfaqje televizive, filma dhe kanale të tëra televizive në platformën

Read Full Article