Back to homepage

Etiketë "Zanfina"

Zanfina: “Tani çdonjëra po i frynë buzët më shumë se tjetra, por unë i kam hequr”

Zanfina: “Tani çdonjëra po i frynë buzët më shumë se tjetra, por unë i kam hequr”

Edhe pse që disa vite është distancuar nga muzika, Zanfina Ismaili, vazhdon të jetë afër ndjekësve të saj përmes postimeve dhe aktiviteteve që i zhvillon në rrjetet sociale. Së fundmi Zanfina ka realizuar një bashkëbisedim me ndjekësit e saj, të

Read Full Article