Back to homepage

Etiketë "Zgjedhje të parakohshme"

Zgjedhjet në Tetovë. Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal | Tabela

Zgjedhjet në Tetovë. Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal | Tabela Updated

Alternativa arriti të hy në përbërjen e re të Këshillit Komunal. Nga të dhënat e kryqëzuara mes dy mandateve, në përbërjen e re të Këshillit komunal ka hyrë Alternativa, kurse kanë rënë Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizja qytetare “Më mirë

Read Full Article
A do të kemi zgjedhje të parakohshme?! Opozita kërkon, LSDM-BDI thonë se nuk ka nevojë

A do të kemi zgjedhje të parakohshme?! Opozita kërkon, LSDM-BDI thonë se nuk ka nevojë

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, pret që gjatë 2022-tës vendi të shkojë në zgjedhje të parakohshme parlamentare. Nuk dëshiron që të kalkulojë me periudhën se kur, por u shpreh i sigurt se VMRO-DPMNE ashtu siç korri fitore të mëdha në

Read Full Article