Back to homepage

Etiketë "Zgjedhjet e 20 gushtit"

Zgjedhjet e 20 gushtit, sot skadon afati i paraqitjes për votim në kushte shtëpiake

Zgjedhjet e 20 gushtit, sot skadon afati i paraqitjes për votim në kushte shtëpiake

Sot skadon afati i paraqitjes për të votuar në kushte shtëpiake për personat e sëmurë dhe të pafuqishëm si dhe ata që janë në izolim për zgjedhjet për kryetarë të komunave Mavrovë, Rostushë dhe Qendër Zhupë si dhe për anëtarë

Read Full Article