Back to homepage

Etiketë "Zgjedhjet e pjesshme lokale"

Zgjdhjet në Tetovë. Të drejtë vote kishin 84.072, mirëpo votuan vetëm 29.690 votues

Zgjdhjet në Tetovë. Të drejtë vote kishin 84.072, mirëpo votuan vetëm 29.690 votues

Në zgjedhjet e parakohshme për Këshillin komunal të Tetovës, të drejtë vote kishin 84.072, mirëpo votuan vetëm 29.690 votues. Ndërkohë, të pavlefshme u shpallën 651 fletëvotime, njofton Flaka Fletëvotime të papërorurura kanë ngelur 54.382. Respektivisht dalja në votime ka qenë

Read Full Article
Zgjdhjet në Tetovë. Ja sa vota dhe nga sa këshilltarë fituan partitë politike | Tabela

Zgjdhjet në Tetovë. Ja sa vota dhe nga sa këshilltarë fituan partitë politike | Tabela

Në zgjedhjet e 20 Gushtit për Këshillin Komunal në Tetovë, Lëvizja Besa grumbulloi 9620 vota kundrejt BDI me 8702, njofton Flaka duke u thirrur në rezultatet e Komisionit Shtetëror Zgjedhor – KSHZ. Parti e tretë më e votuar pason VMRO-DPMNE

Read Full Article
PS fitore të thellë në Dibër, ja sa vota e ndajnë vendin e dytë nga i treti

PS fitore të thellë në Dibër, ja sa vota e ndajnë vendin e dytë nga i treti Updated

Vijon procesi i numërimit në Bashkinë e Dibrës. Deri më tani, janë numëruar 100 kuti votimi nga 101 në total. Spahiu ka marrë gjithsej 13 955 vota duke kryesuar në këtë mënyrë na kandidatët e tjerë. Një nga kutitë është

Read Full Article
PS merr zyrtarisht Lushnjën

PS merr zyrtarisht Lushnjën

Del rezultati zyrtar për Lushnjen. Kandidatja e PS, Eriselda Sefa, shpallet fituese. Në përfundim të procesit të numërimit, Sefa grumbulloi 21,477 vota. Elton Bano i koalicionit “Shtëpia e lirisë” u rendit i dyti me 11,238 vota ndërsa kandidati i PD,

Read Full Article
PS drejt fitores në 5 bashki, Berisha udhëheq në Shkodër

PS drejt fitores në 5 bashki, Berisha udhëheq në Shkodër

Vora ishte bashkia ku rezultati u shpall që mbrëmë. Kandidati socialist Blerim Shera siguroi 69.9 përqind të votave, përkundrejt 24.3 përqind të marra nga Lulzim Vrana, i Shtëpisë së Lirisë dhe 6.29 që kanë shkuar për kandidatin demokrat Ymer Marku.

Read Full Article