Back to homepage

Etiketë "Zgjedhjet"

Zgjedhjet në Tetovë. Ja cilat parti humbën përfaqësimin dhe cila hyri në përbërjen e re

Zgjedhjet në Tetovë. Ja cilat parti humbën përfaqësimin dhe cila hyri në përbërjen e re

Lëvizja Besa dhe Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI kanë shënuar rritje të numrit të këshilltarëve. VMRO-DPME dhe LSDM kanë mbrojtur numrin e këshilltarëve nga përbërja e kaluar. Alternativa ka hyrë me një këshilltar në përbërjen e re. Aleanca për

Read Full Article
Zgjedhjet në Tetovë. Ja nga sa Këshilltarë fituan subjektet pjesëmarrëse | Tabela

Zgjedhjet në Tetovë. Ja nga sa Këshilltarë fituan subjektet pjesëmarrëse | Tabela Updated

Nga gjithsej 13 subjekte që garuan në zgjedhjet e parakohshme të 20 Gushtit, vetëm gjashtë nga ata do të përfaqësohen në përbërjen e ardhëshme të Këshillit Komunal në Tetovë, njofton Flaka duke u thirrur në rezultatet e Komisionit Shtetëror Zgjedhor

Read Full Article
Zgjedhjet në Tetovë. Ja votuat që grumbulluan subjektet garuese | Tabela

Zgjedhjet në Tetovë. Ja votuat që grumbulluan subjektet garuese | Tabela

Në zgjedhjet e 20 Gushtit për Këshillin Komunal në Tetovë, Lëvizja Besa grumbulloi 9620 vota kundrejt BDI me 8702, njofton Flaka duke u thirrur në rezultatet e Komisionit Shtetëror Zgjedhor – KSHZ. Parti e tretë më e votuar pason VMRO-DPMNE

Read Full Article