Back to homepage

Etiketë "ZGM"

ShGM: Kamera e thyer, gjatë protestave duhet të garantohet siguria e medias

ShGM: Kamera e thyer, gjatë protestave duhet të garantohet siguria e medias

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (ShGM) publikisht vë në dukje shembuj të qëndrimeve problematike ndaj punëtorëve mediatik nga disa anëtarë të MPB-së si dhe nga individë, pjesë të turmës, të cilët protestuan gjatë natës së djeshme para Kuvendit. Në momentin

Read Full Article