Back to homepage

Tag "Zhan Mitrev"

Momente interesante nga intervista e plotë e pabotuar deri tani e Dr. Zhan Mitrev për IRL | VIDEO

Momente interesante nga intervista e plotë e pabotuar deri tani e Dr. Zhan Mitrev për IRL | VIDEO

Me qëllim për të informuar publikun në mënyrë transparente dhe të drejtpërdrejtë, publikojmë regjistrimin e plotë të intervistës së Dr. Zhan Mitrev dhënë për ekipin e IRL-së. Intervista e vendosur në kanalin YouTube dhe e disponueshme për tu parë është autentike, pa

Read Full Article
“Zhan Mitrev” do të rrisë ndërgjegjësimin për shëndetin e grave

“Zhan Mitrev” do të rrisë ndërgjegjësimin për shëndetin e grave

Me rastin e muajit kushtuar rëndësisë së shëndetit fizik, seksual, riprodhues dhe mendor të gruas, në Qendrën për shëndetin e gruas në Spitalin klinik Zhan Mitrev, ka nisur aksioni i ekzaminimeve parandaluese për gratë gjatë muajit tetor si pjesë e

Read Full Article
Thellohet skandali. Zbulohen edhe 60 raste të hemo-filtrimit në Zhan Mitrev!

Thellohet skandali. Zbulohen edhe 60 raste të hemo-filtrimit në Zhan Mitrev!

Janë zbuluar edhe 60 raste të reja të filtrimit gjakut që janë bërë në Klinikën Zhan Mitrev gjatë pandemisë me pacientët e prekur nga Covid-19. Ishin 560 tani u bënë 620 raste të hemo filtrimit, dosjet e të cilëve akoma

Read Full Article
Masat që mori Prokuroria ndaj mjekut, Zhan Mitrev

Masat që mori Prokuroria ndaj mjekut, Zhan Mitrev

Mjekut Zhan Mitrev i është konfiskuar pasaporta. Gjegjësisht, një gjyqtar i procedurës paraprake e ka pranuar propozimin e Prokurorisë Publike në lidhje me rastin e doktor Mitrev dhe ka marrë vendim për caktimin e masës së kujdesit për konfiskimin e

Read Full Article
Zhan Mitrev në Prokurori, pyetet për dyshimet për eksperimente ndaj pacientëve me CoVid-19

Zhan Mitrev në Prokurori, pyetet për dyshimet për eksperimente ndaj pacientëve me CoVid-19

Mjeku Zhan Mitrev sot është ftuar për t’u marrë në pyetje në Prokurorinë e Shkupit, pas hetimit të hapur për trajtimin me hemofiltrim të pacientëve me Kovid, që u zbulua nga storja hulumtuese e IRL-së. Nga Prokuroria konfirmuan se është

Read Full Article