Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Zhvatje"

Arrestohen dy persona, dyshohen për zhvatje

Arrestohen dy persona, dyshohen për zhvatje

SPB Strumicë, së bashku me Departamentin e Policisë Kriminale – Sektori për Krime të Përgjithshme dhe të Dhunshëm në koordinim me zyrtarët policorë nga SPB Shkup, pas masave dhe aktiviteteve të ndërmarra, ka arrestuar I.J.(40) nga Strumica dhe F. S.

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare