Back to homepage

Etiketë "Zjarr në Tetovë"

Lajmet e fundit nga zjarri i madh në Tetovë

Lajmet e fundit nga zjarri i madh në Tetovë

Mëngjesin e së hënës një zjarr i madh ka shpërthyer në Tetovë përballë Monopolit.Zjarri sipas disa banorëve përreth ka shërthyer në fabrikën Pofix. Zjarrfikësit e Shkupit dhe Gostivarit në ndihmë për shuarjen e zjarrit në Tetovë Dëmet materiale janë shumë

Read Full Article