Back to homepage

Tag "Zjarre"

Është intervenur në katër zjarre në rajonin e Kumanovës

Është intervenur në katër zjarre në rajonin e Kumanovës

Gjatë ditës dhe mbrëmjes së kaluar janë ndezur katër zjarre në rajonin e komunës së Kumanovës dhe Staro Nagoriçanit, njoftoi sot Qendra Rajonale për Menaxhimin e Krizave Kumanovë. Në tre lokacione të ndryshme digjej bar i thatë, ndërsa dje pasdite

Read Full Article
Mali i Zi dhe Kroacia në flakë

Mali i Zi dhe Kroacia në flakë

Moti i nxehtë dhe thatësira janë bërë shkak i shpërthimit të zjarreve masive në mbarë Ballkanin Perëndimor. Pamjet dramatike të djegies së shtëpive e pyjeve vijnë nga Kroacia dhe Mali i Zi. Në Kroaci, një zjarr i madh përfshiu rajonin

Read Full Article
Ja lokacionet e zjarreve aktive në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut!

Ja lokacionet e zjarreve aktive në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut!

Gjashtë zjarre kanë ndodhur në 24 orët e fundit  në territorin e komunave Kumanovë, Likovë dhe Nagoriçan të Vjetër, informacionin e transmetoi Qendra Rajonale për Menaxhim me Kriza- Kumanovë. Në Orizare të Likovës afër varrezave digjej bar i thatë dhe

Read Full Article