Back to homepage

Etiketë "Zllate Mehmedoviq"

Mehmedoviq: Omicron ende është një sëmundje nga e cila seriozisht mund t’ju përkeqësohet shëndeti

Mehmedoviq: Omicron ende është një sëmundje nga e cila seriozisht mund t’ju përkeqësohet shëndeti

Pritshmëritë janë që kulmi me llojin e virusit omicron të jetë në javën e parë ose të dytë të shkurtit, thotë mjeku Zllate Mehmedoviq për “Magazin”. “Varianti Omicron është më i butë se delta dhe kjo është vërtetuar përmes procesit

Read Full Article