Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Zona Shengen"

Kroacia fillon epokën e re të euros dhe zonës Shengen

Kroacia fillon epokën e re të euros dhe zonës Shengen

Kroacia po hyn në një vit historik pasi i bashkohet zonës Shengen pa kufij të BE-së dhe ajo heq monedhën e saj, kunën, duke adoptuar euron. Vendi u angazhua për t’u bashkuar me eurozonën kur u bë anëtari më i

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare