Back to homepage

Etiketë "Zoran Bozhinovski"

E konfirmuar: Sulmohet fizikisht gazetari Zoran Bozhinovski

E konfirmuar: Sulmohet fizikisht gazetari Zoran Bozhinovski

Gazetari Zoran Bozhinovski mbrëmë në Manastir është sulmuar fizikisht nga dy persona të panjohur. Bozhinovski është sulmuar para shtëpisë së tij në Manastir dhe me plagë trupore është dërguar në spitalin e Manastirit, ndërkohë që bashkëshortja e tij ka qenë

Read Full Article